toate categoriile

Despre Noi

Esti aici:Acasă> Despre Noi

Despre Noi

XGear este dedicat în domeniul proiectării și fabricării diverselor produse ergonomice și încercând să ne facă viața de zi cu zi mai plăcută. Cu o experiență de peste 10 ani, suntem deosebit de renumiti pentru suportul și biroul nostru pentru laptop, suportul pentru telefon mobil și tabletă, produsele pentru soluții de birou la domiciliu etc. Changsha Geartop Technology Co., Ltd. și Changsha Lingjing Technology Co., Ltd. sunt XGear companiile sucursale pentru a furniza servicii OEM/ODM pentru clienți.

Capacitatea de producție

Fabrica noastră este certificată ISO9001, acoperă o suprafață de peste 20,000 de metri pătrați, 12 linii de producție și peste 400 de personal calificat. Cu o experiență bogată în OEM/ODM, am lucrat cu mulți distribuitori și retaileri online/offline celebri. XGear este calificat ca furnizor de încredere.

Capacitatea de producție

Puterea R&D

Mai mult de 30 de angajați în echipa de cercetare și dezvoltare, XGear deținea peste 200 de brevete în China și în străinătate. Designul creativ și experiența bună de utilizare fac ca produsele XGear să fie populare în întreaga lume.

Puterea R&D

Serviciul nostru de

În calitate de furnizor profesionist și lider în China, XGear fiecare produs este plin de creativitate și de manopera rafinată.

Serviciul nostru de

Calitate

este credința noastră în fiecare produs. XGear reprezintă standardul de calitate din industrie. Produsele noastre sunt exportate în Japonia, Coreea, America de Nord, Europa, India, Australia și alte piețe de peste mări. Bun venit fiecărui client respectuos să coopereze cu noi.

Calitate

AL NOSTRU FABRICA